Wednesday , August 10 2022

Perchezitii la directorii din Primaria Constanta

perchezitii

Procurorii au reluat, marţi, percheziţiile în dosarul de mită a edilului Radu Mazăre. Ei anchetează, în a treia zi de Paşte, directorii din primăria Constanţa.
Procurorii DNA au reluat ancheta în dosarul de mită a lui Radu Mazăre. Marţi, mai multe percheziţii se fac la primăria din Constanţa. Vizaţi sunt directorii de la Cadastru.
Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat, pentru replicaonline.ro, faptul că nu se fac percheziţii la primărie. În schimb, percheziţiile au loc la arhitectul şef Elena Luiza Tănase, din cadrul Primăriei Constanţa – Direcţia de Urbanism, precum şi la societatea Stan Creative Studio.
DNA a confirmat faptul că percheziţiile au fost efectuate în dosarul pe care îl are primarul Radu Mazăre. “Ca urmare a autorizării de către instanța competentă, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție efectuează percheziții domiciliare în trei locații situate în municipiul Constanța, niciuna dintre locații nefiind sediul vreunei instituții publice. Perchezițiile au fost efectuate în cauza penală în care MAZĂRE RADU ȘTEFAN, MAZĂRE ALEXANDRU și MORGENSTERN AVRAHAM sunt cercetați pentru fapte de corupție”, se arată în comunicatul procurorilor anticorupţie.
 
 

Vezi si

Victimele din Argeș au fost omorâte cu pietre de diferite mărimi și chinuite de seară până spre dimineață

Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală Argeș, a declarat, marți seară, după ce a …