Friday , December 9 2022

 Percheziţii într-un caz de trucare de pariuri sportive; implicată – o firmă care lucrează cu Unibet

Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează, marţi dimineaţa, şase percheziţii în Capitală şi în judeţul Ialomiţa şi pun în aplicare 26 de mandate de aducere, în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, pe numele angajaţilor unei case de pariuri acuzaţi de fraudă informatică.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că suspecţii lucrează la o firmă care se ocupă de pariurile sportive aparţinând casei de pariuri Unibet.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2 a rezultat că, în perioada 2018 – 2020, cinci angajaţi din cadrul unei case de pariuri, având funcţia de referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Ulterior, aceştia ar fi declarat pariurile ca fiind câştigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru infracţiunea de fraudă informatică. AGERPRES 

Vezi si

Ciolacu: „Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Putin”

România rămâne la ușa Schengen din nou, după 11 ani de așteptare, deși a avut …