Wednesday , November 30 2022

Perchezitii DNA la IPJ Teleorman. Este vizat seful Politiei Rutiere si un procuror

DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii, miercuri dimineata, la trei institutii publice din Teleorman, intr-o ancheta ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in anul 2015.
Surse citate de Digi24 sustin ca perchezitiile au loc inclusiv la Serviciul Politiei Rutiere din IPJ Teleorman si in biroul unui procuror. Pentru aceasta din urma verificare a fost cerut si primit aviz de la Sectia de procurori a CSM.
“In cursul zilei de 18 noiembrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii situate in judetul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata itr-un comunicat DNA.
Surse citate de Agerpres arata ca sunt in desfasurare perchezitii la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Teleorman.
Ar fi vizati seful Politiei Rutiere si subordonati ai acestuia, iar cercetarile se refera la fapte de coruptie in legatura cu obtinerea frauduloasa a permiselor auto.
Digi24 mai transmite ca persoanele vizate vor fi aduse pentru audieri la sediul central al DNA din Capitala.

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …