Friday , May 24 2024

UPDATE: Presedintele CJ Braila, ridicat de DNA si dus la audieri. Percheziţii a Consiliul Judeţean Brăila şi la locuinţa lui Bunea Stancu

bunea-stancu


Descinderi la Consiliul Judeţean Brăila şi la locuinţa preşedintelui instituţiei, Bunea Stancu. Baronul PSD este bănuit că ar fi atribuit mai multe contracte unor firme la care este acţionar. UPDATE: Bunea Stancu a fost ridicat de procurorii DNA şi va fi dus la audieri. Este cercetat pentru abuz în serviciu şi confict de interese.
Percheziţiile sunt făcute într-un dosar de corupţie ce l-ar viza pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care este şi preşedintele PSD Brăila.
Dosarul vizează încheierea, derularea, executarea şi finalizarea unor proceduri de achiziţie publică derulate în perioada 2009 – 2011 de către CJ Brăila, în calitate de autoritate contractantă.
Într-un alt dosar, cunoscut ca dosarul “mită la PSD”, Gheorghe Bunea Stancu, a fost trimis în judecată de DNA, în 2012, alături de omul de afaceri Ioan Niculae, directorul Viorel Bărac de la InterAgro şi Gheorghe Teodorescu de la INSOMAR, toţi fiind acuzaţi în legătură cu finanţarea partidelor politice. În noiembrie 2013, Judecătoria Sectorului 1 i-a achitat pe cei patru, decizia nefiind însă definitivă.
 

Vezi si

Ciolacu: De la 1 iulie, salariul minim crește la 3.700 lei brut

Salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie, iar facilitatea …