Thursday , August 18 2022

Pensiile vin mai devreme de Paste

CEC Bank a convenit de comun acord cu Casa Naţională de Pensii Publice, având în vedere perioada Sărbătorilor de Paşte, ca plata drepturilor băneşti aferente lunii aprilie 2012, acordate prin sistemul public de pensii, să fie făcută vineri, 13 aprilie.
Potrivit unui comunicat al CEC Bank, pentru efectuarea operaţiunilor specifice, clienţii unităţii bancare au la dispoziţie întreaga reţea de unităţi teritoriale a băncii, inclusiv cele peste 1.000 de ATM-uri proprii, la care eliberarea de numerar prin card de debit este efectuată fără comision.
“Prin acest demers, CEC Bank vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor săi, asigurând o bună servire a acestora în pragul Sărbătorilor de Paşte”, afirmă Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile CEC Bank pot fi obţinute de către clienţi în orice unitate a băncii, apelând numărul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …