Monday , December 5 2022

UPDATE: Pedofilul din Capitală a fost prins. El este agent de politie

Pedofilul care a abuzat vineri dimineața doi copii în lift, într-un bloc din București a fost prins de polițiști.
pedofilul

UPDATE: Potrivit unor informatii Digi24, pedofilul este un agent la Poliția Rutieră. Bărbatul a fost audiat toată noaptea și și-a recuperat fapta. El ar fi, de asemenea, autorul faptelor de pedofilie din 2015.
Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut fapta, anunta Digi 24.
Poliţia a informat, luni, că suspectul audiat este agent la Brigada Rutieră. Cei care ar fi notificat poliţştii cu privire la identitatea suspectului ar fi fost chiar colegii lui de breaslă. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi recunoscut o faptă similară din 2015. Şi atunci imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, dar acesta nu a putut fi identificat.
Acesta a fost prins după o operaţiune de anvergură în Capitală pentru capturarea bărbatului care la sfârşitul săptămânii trecute a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.
“La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 – un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevazute de Codul de procedură penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.
Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.
Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.
Cei de la INML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.

Vezi si

O rachetă a căzut printre copaci, într-o livadă din R. Moldova, la mică distanță de județul Botoșani

Poliția din Republica Moldova a descoperit o rachetă căzută în vecinătatea orașului Briceni, în nordul …