Wednesday , December 7 2022

Pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui. Decizie definitiva

violatori vaslui

La un an şi o zi de când şapte tineri din Vaslui au violat o fată timp de mai multe ore, vine şi sentinţa definitivă. Cei şapte, acuzaţi de viol şi de lipsire de libertate, au primit astăzi pedepse definitive cu executare mai mari.
Curtea de Apel Iași a decis, astăzi, definitiv sentințele în cazul celor șapte violatori din Vaslui, pedepsele fiind mai mari decât cele date de ultima instanță. Astfel, cel care a organizat violul va petrece 10 ani după gratii, iar cei considerați complici au primit între 6 și 8 ani.
Magistraţii Curţii de Apel Iaşi, instanţa pe rolul căreia se află dosarul, au rămas în pronunţare, în urmă cu cinci zile.
În august, cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi de Judecătoria Vaslui la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind definitivă.
Tinerii sunt acuzaţi că au sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, în noiembrie 2014, o fată de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri.
 

Vezi si

Cancelarul Austriei anunță din nou că se opune intrării României în Schengen, cu 2 zile înainte de Consiliul JAI

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat, marți, din nou, că Austria se opune integrării României …

One comment

  1. Consider ca pedepsele puteau fi si mai mari,pentru faptele criminale ale acestor gunoaie.