Friday , September 30 2022

Pe 25 octombrie trecem la ora de iarna. Anunt de la CFR Calatori

ora iarna

Trecerea la ora de iarna, incepand din data de 25 octombrie, nu modifica mersul trenurilor, circulatia urmand a se efectua conform orarelor prevazute.
In activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece, incepand de duminica, la ora Europei orientale (ora oficiala de iarna), astfel ca ora 4:00 va deveni ora 3:00, informeaza joi Societatea de Transport Feroviar CFR Calatori.
In noaptea de 24 spre 25 octombrie, trenurile de calatori vor pleca din garile in care se formeaza conform orei de vara, pana la ora 4:00. Trenurile care au ora de plecare din garile in care se formeaza dupa ora 4,00, vor pleca la orele stabilite in mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de iarna.
Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4:00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din mersul trenurilor, conform noii ore. Trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la destinatie.
Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora de iarna se face in aceeasi zi de duminica, 25 octombrie 2015, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Ucraina, trenurile vor circula dupa orarul din mersul de tren in vigoare.

Vezi si

Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

În urma scandalului de plagiat, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat joi seară că demisionează …