Saturday , September 24 2022

PDL l-a invitat pe Basescu la Conventia Nationala

PDL i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu o invitaţie pentru a participa la Convenţia Naţională a partidului, din 23 martie, în care va fi ales noul preşedinte al formaţiunii.
Potrivit unui comunicat al PDL remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Comisia de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a Partidului Democrat Liberal a decis să îi transmită preşedintelui Traian Băsescu o invitaţie de a participa la evenimentul din 23 martie unde urmează să fie ales preşedintele PDL.
Subiectul a fost discutat în şedinţa COCNE de vineri, 15 martie, la solicitarea iniţiatorului moţiunii “România Dreaptă. PDL dincolo de lozinci”, Vasile Blaga. Decizia a fost luată cu votul unanim al membrilor Comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare, menţionează sursa citată.
“Prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL este binevenită şi ne-ar onora atât pe noi, ca organizatori ai Convenţiei, cât şi pe cei 5.000 de delegaţi care vor veni la Bucureşti să îl aleagă pe preşedintele partidului”, a declarat Ioan Bălan, preşedintele COCNE, conform comunicatului.

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …