Sunday , September 25 2022

PDL ii retrage sprijinul lui Trasculescu si il inlocuieste de la coducererea filialei Vrancea

Liderul PDL, Vasile Blaga, a anunţat, luni, că partidul îi retrage sprijinul politic deputatului Alin Trăşculescu. PDL a decis totodată schimbarea lui Trăşculescu de la şefia organizaţiei de Vrancea.
Deputatul PDL Alin Trăşculescu a fost eliberat, luni dimineaţa, din arestul poliţiei, deoarece mandatul de reţinere i-a expirat.
Demnitarul a primit interdicţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile. Deputatul a fost reţinut, sâmbătă, de procurorii anticorupţie şi este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare a banilor.
Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2010 – noiembrie 2012, Alin Silviu Trășculescu, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al Organizației Județene Vrancea a unui partid politic, a pretins de la reprezentantul unei societăți comerciale (denunțător în cauză), inițial suma de 50.000 euro, care ulterior a fost majorată la 150.000 euro.
Anchetatorii, mai spun că deputatul a spus că are influenţă la vârful Ministerului Turismului, condus în acea vreme de Elena Udrea. În replică, fostul ministru a spus că nu există nicio legătură cu deputatul inculpat.

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …