Patru tineri români morti într-un accident în Italia

reportersite
14 iulie 2019, 14:47

Patru tineri români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Italia. Maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului. Impactul a fost atât de puternic încât toţi au murit pe loc.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00, în provincia Forli, aproape de Cesena. Este vorba despre patru tineri români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani care și-au pierdut viața, după ce șoferul, bărbatul de 35 de ani a pierdut controlul volanului, iar mașina care se deplasa cu viteză mare s-a răsturnat într-un șanț.
Din cauza impactului puternic, toți cei aflați în mașină au murit pe loc. Astfel, echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor dintre fiarele controrsionate abia după o oră de la producerea tragediei.

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan. Tinerii locuiau în Cesena și se îndreptau spre casă la momentul producerii tragediei.