Tuesday , January 25 2022

Patru români, prinși la furat în zonele inundate din Germania

Poliția germană a fost solicitată de cel puțin 13 ori, în weekendul trecut, în zonele afectate de ploi și de viituri din zona de vest a țării, semnalându-se o serie de jafuri din casele distruse de ape. Poliția federală a făcut chiar un apel la cetățeni să semnaleze eventualele suspiciuni de furt, anunță suspiciuni de furt, anunță stiridiaspora.ro.

Astfel, vineri seară, în Nette a fost văzută o dubă, încărcată cu mobila deteriorată de furtună, însă nu a mai putut fi găsită de polițiști. Sâmbătă dimineață, un român din Dortmund, în vârstă de 47 de ani, a fost descoperit de polițiști cu o dubă plină cu fier recuperat tot de la casele distruse de inundații.

Alți doi bărbați de origine română, de 20 și, respectiv, 34 de ani, din Recklinghausen, au fost dați pe mâna polițiștilor după ce au furat o mașină de spălat și diverse aparate electronice, care erau depozitate într-o furgonetă, în Nette.

Un alt tânăr de 23 de ani, de origine română, din Attendorn, a fost pus sub acuzare după ce și-a însușit mai mute deșeuri electrice și metalice, mai scrie sursa citată.

Vezi si

Transparency International: România, printre cele mai corupte trei țări din UE

România rămâne în rândul celor trei cele mai corupte țări din Uniunea Europeană, alături de …