Friday , January 21 2022

Pasager dat jos din avion la Cluj pentru că a refuzat să poarte mască

Un bărbat a fost debarcat de polițiști dintr-un avion care a plecat de la Cluj spre Londra, pentru că a refuzat să poarte masca de protecție. Pentru că personalul de bord nu a reușit să-l convingă pe bărbat să pună masca, a fost chemată poliţia, dar nici atunci pasagerul nu a fost de acord, așa că a fost dat jos din aeronavă, în aplauzele pasagerilor, conform publicației Cluj24.

“În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o să avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.

Nu eram foarte atent la ce se întampl, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: <<haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!>>. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a relatat un pasager, pentru publicația clujeană.

Nici personalul bord şi nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă pe bărbat să își pună masca, astfel încât, în cele din urmă, el a fost dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

Vezi si

test, depistare, coronavirus, Obiectiv

19.600 de noi infectări cu coronavirus în România, un nou record

În ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou record de infectări cu coronavirus, …