Thursday , December 7 2023

Parlamentul a respins raportul de activitate al TVR. Intreaga conducere este demisa. Doina Gradea, propusa director general

doina gradea

Plenul reunit al celor doua Camere a respins, miercuri, raportul de activitate al conducerii SRTV pe anul 2016, in consecinta Consiliul de Administratie fiind demis.
Doina Gradea (foto) va fi audiata, tot miercuri, in Comisiile de Cultura pentru postul de director general interimar al televiziunii publice.
Raportul SRTV a fost respins cu 74 de voturi “pentru” si 203 voturi “impotriva”.
Respingerea raportului de activitate al SRTV echivaleaza cu demiterea intregului Consiliu de administratie, in frunte cu presedintele director-general, Irina Radu. Membrii CA raman interimari pana la numirea unui nou consiliu de catre Parlament.
Doina Gradea a fost propusă, miercuri, pentru funcția de director general interimar al Televiziunii naționale.
Doina Gradea urmează a fi audiată de cele două Comisii parlamentare de Cultură – din Senat și din Camera Deputaților.
Potrivit site-ului paginademedia.ro, Doina Gradea a fost director al postului Pro TV Internațional. Anterior, Doina Gradea a fost unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro iar din anul 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu.
La TVR, una dintre cele mai recente funcții ale Doinei Gradea a fost aceea de consilier al lui Claudiu Lucaci, directorul Știrilor.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …