Thursday , May 13 2021

Parlamentar moldovean despre poziția lui Meleșcanu: ”A făcut declarația ca ministru de externe al unui stat UE sau în calitate de coleg cu Norica Nicolai, confidenta oligarhului Plahotniuc?”

Dumitru Alaiba, parlamentar din Republica Moldova ales pe listele partidului condus de Maia Sandu, l-a criticat luni pe ministrul Teodor Meleșcanu, care a evitat să recunoască guvernul Sandu. Într-o postare pe Facebook, citata de G4Media, Alaiba – cunoscut înainte de alegeri ca activist civic, spune despre Meleșcanu că e coleg de partid cu Norica Nicolai, pe care o numește ”confidenta oligarhului nostru (Vlad Plahotniuc – n.red.)”.

”Mă miră declarațiile ministrului Meleşcanu. După ce aseară UE a menționat într-un comunicat oficial că recunoaște noul Guvern al Republicii Moldova aflu acum că domnul Meleșcanu, ministrul de externe al României (același care și-a bătut joc de votul diasporei românești la europarlamentarele din luna mai), își exprimă un punct de vedere prin care spune că este de acord cu „soluția” oferită de către fostul premier Pavel Filip, alegerile anticipate din 6 septembrie. Ajutați-mă să mă lămuresc: domnul Meleșcanu a făcut această declarație în calitate de ministru de externe al unui stat din Uniunea Europeană, care a anunțat deja că recunoaște guvernul Maia Sandu, sau în calitate de membru de partid (ALDE) și coleg cu doamna Norica Nicolai, confidenta oligarhului nostru?”, a scris Dumitru Alaiba pe Facebook.

Continuarea pe G4Media

Vezi si

Ministrul Sănătății, despre raportarea morților de COVID: Sunt diferențe de până la 500 de decese la un spital

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a prezentat joi rezultatele verificărilor privind raportarea deceselor de coronavirus. Astfel, …