Thursday , July 7 2022

Panică pe aeroport la New York. Un avion s-a PRĂBUŞIT la aterizare, 10 pasageri au fost răniţi

avion prabusit New York

Zece persoane au fost rănite în urma unor probleme la aterizare pe aeroportul La Guardia din New York.
Momente de panică, luni după-amiază la New York, pe aeroportul La Guardia. Un avion care transporta 150 de persoanes-a prăbuşit la aterizare după un incident produs în momentul coborârii trenului de aterizare. Acesta a căzut, iar Boeing-ul aparţinând companiei aeriene Southwest a aterizat forţat.
Aeroportul a fost închis după incident, conform autorităţilor aeroportuare din New York şi New Jersey. Conform martorilor citaţi de Southwest, “trenul din faţa aparatului s-a prăbuşit la aterizare”.
Boeingul 737-700 transporta 150 de pasageri şi membri ai echipajului. “Zece persoane au fost rănite. Patru dintre ele au primit îngrijiri la faţa locului şi alte şase au fost spitalizate”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei. Potrivit unui bilanţ anterior, trei dintre răniţi erau membri ai personalului de zbor.
Un anchetator al Agenţiei americane de securitate a transporturilor (NTSB) s-a deplasat luni seară la faţa locului pentru a estima pagubele, a precizat NTSB.
La Guardia, care serveşte în special Statele Unite, este unul dintre cele trei aeroporturi din New York, alături de JFK şi Newark.
 
 

Vezi si

Parlamentul European cere înscrierea dreptului la avort în Carta Drepturilor Fundamentale ale UE

Parlamentul European a cerut joi, prin vot, ca dreptul la avort să fie înscris în …