Friday , January 21 2022

Pachete cu droguri au aparut pe plajele Navodari si Vadu. Politistii avertizeaza oamenii sa nu le deschida

Persoanele aflate pe litoralul Marii Negre si care gasesc pachete pe plaja sunt rugate sa nu le deschida si sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, a transmis sambata Inspectoratul General al Politiei Romane.

“Avertizam cetatenii din zona litoralului romanesc sa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca gasesc astfel de colete.

Acestea pot contine droguri cu o concentratie foarte mare (peste 90%), ce pot pune in pericol viata! In momentul de fata, pe litoralul Marii Negre, este in derulare o ampla operatiune intr-un dosar de trafic de droguri, derulata de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea DIICOT”, a precizat IGPR, citat de Agerpres.

Pana acum au fost gasite pachete pe plajele din Navodari si Vadu. Surse judiciare arata ca ar fi vorba despre circa 100 de pachete cu droguri a cate un kilogram fiecare, deci cel mai probabil este vorba despre inca o tona de cocaina.

Asta dupa ce au mai fost gasite pana acum doua tone de cocaina plutind in largul marii si o tona esuata in Delta Dunarii.

Pe litoralul Marii Negre are loc o ampla operatiune derulata de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea DIICOT, in cadrul unui dosar de trafic de droguri.

Vezi si

test, depistare, coronavirus, Obiectiv

19.600 de noi infectări cu coronavirus în România, un nou record

În ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou record de infectări cu coronavirus, …