Orban explică povestea fotografiei de la Guvern: Era ziua mea. Dacă am greşit plătesc amenda

reportersite
29/05/20 ora:11:50pm

Ludovic Orban revine, în exclusivitate pentru Mediafax, cu clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc “, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax.
Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.
„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a spus Orban.

Pe reţelele de socializare circulă o fotografie în care Ludovic Orban este imortalizat, în biroul său, alături de mai mulţi miniştri. În fotografie premierul, alături de cei care îl acompaniază, fumează şi consumă băuturi alcoolice. (Mediafax)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. ziua copilului 30/05/2020 la ora 11:49 -

    urmează Ziua Copilului. ei nu se întrețin cu vicii scumpe precum Orban and company. dar au nevoie de alocații mai mari. este o necesitate nu un moft.
    poate pricepe și Orban acest lucru.
    iar a spune ca nu sunt bani… este o minciuna ticăloasa.
    pentru preturi super umflate la tot felul de achiziții de ce sunt bani?