Orban, despre poza virală: Dacă e o poză, e o poză. Asta e

reportersite
29/05/20 ora:11:34pm

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seară, pentru Mediafx, că nu ştie despre poza postată pe Facebook în care este imortalizat fumând şi consumând alcool în biroul de la Guvern: „Dacă e o poză, e o poză. Asta e”.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e “, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax.

În poză apar premierul Ludovic Orban care fumează, Raluca Turcan, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul de externe Bogdan Aurescu și ministrul transporturilor Lucian Bode.

Virgil Popescu ține în mână un pahar care pare să conțină alcool, în timp ce Bogdan Aurescu are un trabuc.

„Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼️ Țara arde și PNL-iștii … Asta fac <liberalii> la guvernare‼️ Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gasca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea … în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼️ Asta vor românii ⁉️ Rușine Orban, rușine PNL‼️ DEMISIA‼️”, a scris fostul ministru de finanțe, Eugen Orlando Teodorovici. (Mediafax)