Monday , January 30 2023

Orban anunță că demisionează din PNL. „PNL a murit în pat cu PSD”

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni că a demisionat din partid și a lansat un mesaj dur împotriva actualei conduceri a partidului. Anunțul a fost făcut în timp ce la Cotroceni au început consultările cu Iohannis privind formarea guvernului.

”Azi, PNL și-a negat întreaga istorie. Astăzi, o grupare a dus partidul într-o fundătură, fără ieșire. A trădat definitiv toate speranțele puse în el”, a spus Orban, citat de G4Media.

Ludovic Orban spune că PNL se va prăbuși în sondaje în urma deciziei de a guverna alături de PSD.

”Vă spus clar, pentru mine PNL a murit. E adevărat, în pat cu PSD. Cine-și imaginează că se va putea reabilita vreodată în ochii oamenilor e un mare naiv. (…) Această decizie cu siguranță va duce la prăbușirea în continuare a cestui partid în sondaje. 16 președinți de filiale nu au fost prezenți (n.r. la ședința de astăzi). Se spune că răul are loc din cauza impasibilității celor buni. Dacă președinții de filială nu ar fi votat această încropeală politică poate am fi reușit să oprim această dramă pentru România, încălcarea severă, sfidarea așteptărilor cetățenilor români”, a mai punctat Orban.

Vezi si

Vremea în februarie: temperaturile vor fi peste mediile normale ale perioadei

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va fi mai caldă decât este normal în …