Wednesday , April 17 2024

Opulenta din resedinta lui Ianukovici: masini de colectie, gradina zoo, obiecte de arta rare (VIDEO)

garaj ianukovici

Maşini de colecţie, aur în monede de patrimoniu, opere de artă rare, un iaz şi o grădină zoologică! Acesta era luxul în care trăia Viktor Ianukovici. Acum că preşedintele a fugit din Kiev, palatul prezidenţial şi reşedinţa sa sunt pustii. Porţile lor sunt deschise curioşilor. Este vorba despre un teren de aproape 140 de hectare, pe care se ridică o locuinţă uriaşă, un adevărat palat în care preşedintele demis îşi petrecea mare parte din timp. Sute de oameni au văzut astăzi, cu ochii lor, moşia lui Ianukovici şi au rămas uluiţi de luxul de acolo.
Palatul prezidenţial este controlat în întregime de manifestanţi. Aceştia au permis accesul populaţiei şi al jurnaliştilor în interior cu condiţia ca nimic să nu fie distrus.
Protestatarii din Euromaidan s-au organizat în gărzi civile pentru a proteja bunurile din palatul prezidenţial. Acum ei sunt responsabili pentru clădirea care până ieri era punctul de comandă al lui Viktor Ianukovici.
Oamenii au avut acces şi în reşedinţa lui Viktor Ianukovici, un vast complex aflat la 15 km de Kiev. În grupuri ordonate, ucrainenii au făcut turul uriaşei proprietăţi. Au căscat gura ca la muzeu şi au avut ce vedea. Obiecte de mare valoare, o grădină zoologică, un teren de golf, toate la cheremul preşedintelui. Traiul extravagant al lui Ianukovici i-a înfuriat pe vizitatori.
Palatul lui Ianukovici este situat pe o moşie întinsă pe 137 de hectare, estimata la 75 milioane de euro, iar oamenii au fost uimiţi de luxul în care trăia acesta. Terenuri de golf, o grădină zoologică şi chiar un galion care pluteşte pe un lac artificial – toate se regăsesc pe domeniul preşedintelui demis, iar oamenii nu au pierdut prilejul de a le fotografia.
Golful şi arhitectura antică nu sunt, însă, singurele pasiuni ale lui Ianukovici. Din garajul său de la Mejigorie fac parte zeci de maşini şi motociclete clasice, una dintre pasiunile recunoscute ale preşedintelui demis. Acelaşi preşedinte care acum, după trei luni de proteste şi zeci de morţi, a pierdut odată cu preşedinţia şi moşia sa luxoasă.
 

Vezi si

Aproape 1.000 de cazuri de rujeolă în ultima săptămână în România și un deces

Institutul Naţional de Sănătate Publică a informat marţi că în perioada 1 ianuarie 2023 – …