Tuesday , March 5 2024

Oprea: UNPR nu voteaza motiunea de cenzura si nici vreo initiativa de suspendare a presedintelui

Pre[edintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea a declarat, sâmb\t\, la o întâlnire a liderilor locali ai partidului, ca forma]iunea va respinge o mo]iune de cenzura la adresa guvernului [i nu va sus]ine o eventuala ini]iativa de suspendare a pre[edintelui B\sescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Am decis, ast\zi (sâmb\ta – n.r.), în cadrul întâlnirii cu liderii filialelor jude]ene, ca UNPR nu va sus]ine nicio mo]iune de cenzura [i nicio ini]iativa care va viza suspendarea din func]ie a pre[edintelui României. R\mânem loiali interesului na]ional, cât [i coali]iei din care facem parte”, a declarat Oprea presei, la finalul întrunirii.
El a mai spus ca partidul pe care îl conduce va sus]ine toate proiectele viabile care ar putea duce la ie[irea din criza economic\, indiferent din partea c\rui partid sunt propuse.
“Vom sus]ine în sesiunea parlamentara extraordinara propunerea legislativa pe care am f\cut-o cu privire la taxarea suplimentara a averilor mari [i foarte mari. Sper\m ca acest proiect de lege sa fie adoptat în aceasta sesiune [i ca va aduce la bugetul statului circa noua miliarde de euro în cei trei ani de aplicare, bani care se pot îndrepta spre plata pensiilor”, a mai spus Oprea.

Vezi si

Trei trailere cu echipament militar care mergeau spre baza Mihail Kogălniceanu, implicate într-o tamponare în lanţ pe DN1

Trei autovehicule militare străine care făceau parte dintr-un convoi au fost implicate, luni, într-o tamponare …