Tuesday , August 16 2022

Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat la 5 ani de închisoare, a fost arestat pe Aeroportul Otopeni

Ioan Niculae, omul de afaceri condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, a ajuns vineri, 19 februarie, in Romania, si a fost arestat pe Aeroportul Otopeni.

Niculae a fost dat in urmarire generala joi, 18 februarie, dupa ce politistii nu l-au gasit la domiciliu pentru a-l duce la penitenciar.

A ajuns din Italia vineri 19 februarie, in jurul pranzului, pe Aeroportul International Otopeni. De altfel, joi, dupa ce politia l-a dat in urmarire, omul de afaceri a declarat la Antena 3 ca este internat intr-o clinica din Milano, unde se reface după COVID, insa va lua lua a doua zi un avion catre Romania.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare, joi, 18 februarie, intr-un dosar de coruptie cu un prejudiciu de 11 milioane de lei.

Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti. In faza de fond a procesului, Tribunalul Bucuresti il condamnase la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la evaziune fiscala, instigare la spalare a banilor si cumparare de influenta.

In acelasi dosar, sotia miliardarului, Nicoleta Mariana Niculae, fosta Toncea, a fost condamnata, in faza de fond a procesului, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la evaziune fiscala si complicitate la spalare a banilor. Curtea de Apel Bucuresti a mentinut aceasta pedeapsa.

ziare.com

Vezi si

Pompierii români intervin în Franța pentru stingerea incendiilor la sud de Bordeaux (FOTO)

Misiunea pompierilor români în Franța continuă, iar luni intervin pentru stingerea incendiilor dîn zona Chapelle …