Wednesday , November 30 2022

Oamenii legii au găsit un adevărat arsenal în apartamentul ucigașului polițistei de la Cernăuți

Cercetările cu privire la profilul pedofilului care a ucis o polițistă de numai 22 de ani la Cernăuți continuă. Chiar vineri, media cernăuțeană releva unele date din care par a se confirma preocupările de natură infracțională a ucigașului, dar nu doar infracțiuni ce țin de moravuri/moralitate în societate. Astfel, par a fi tot mai multe indicii care să ducă la un profil de om certat cu legea și pregătit să comită jafuri sau crime. Și nu oricum, ci cu arme de foc.

Taisia Tatarin

În locuința ucigașului polițistei cernăuțene Taisia Tatarin, oamenii legii au găsit un arsenal de arme. Iar informația relatată în media cernăuțeană a fost confirmată de Poliția Națională din regiunea Cernăuți. În apartamentul ucigașului au fost descoperite trei arme automate (puști de asalt Kalashnikov), piese de arme de foc (2 amortizoare pentru arme de foc și 5 încărcătoare automate, un încărcător pentru o armă de foc de un model necunoscut celor de la poliția cernăuțeană), aproximativ 1.700 de cartușe de diferite calibre, peste 10 grenade (13 cutii cu diverse grenade de mână, o grenadă antitanc reactivă, semnal de mină) și siguranțe pentru ele (8 fuzee universale pentru grenade de mână și 2 detonatoare de proiectile). Polițiștii au confiscat armele și muniția și investighează în prezent proveniența acestora.  În plus, oamenii legii au confiscat un pistol și aproape 20 de cartușe de muniție în subsolul folosit de atacator.

Reamintim că pe 3 octombrie, în apropierea școlii 27 din Cernăuți, un atacator a deschis focul asupra unui echipaj de poliție de patrulare. Sublocotenentul de poliție Taisia ​​Tatarin, în vârstă de 22 de ani, a murit iar colegul ei, Oleksandr Huțul a fost rănit. Oamenii legii au efectuat acțiunile de anchetă necesare și au stabilit locul unde a acționat infractorul. În timpul arestării, el a deschis focul iar oamenii legii au tras înapoi. Suspectul a fost rănit și ulterior a murit în drum spre spital.

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …

One comment

  1. asa un exemplar ticälos ar trebui pedepsit prin spinzurare .nu sä stea in inchisoare pe spatele contribuabililor .