Sunday , December 4 2022

Oamenii care l-au "ÎNGROPAT" pe Victor Ponta la alegeri

ponta

Victor Ponta a pierdut în mod clar alegerile, în ciuda unui sprijin puternic, din toate punctele de vedere, în campanie. Oamenii responsabili pentru eşecul electoral al lui Ponta sunt strategul Bogdan Teodorescu, deputatul Sebastian Ghiţă şi sociologul Dan Sultănescu, scrie Reportervirtual.ro.
Cine sunt cei trei responsabili pentru eşecul electoral al lui Victor Ponta, potrivit analizei reportervirtual.ro:
Bogdan Teodorescu – „Strategul” – 51 de ani. Este creatorul anti-băsismului ca armă politică. L-a rodat în 2009 și l-a patentat cu succes în 2012, însă a ratat cu brio în 2014. Fondat pe principiul bolșevic „cine nu-i cu noi e împotriva noastră”, anti-băsismul este curentul care a divizat grav în ultimii ani o societate ușor manipulabilă.
Sebastian Ghiţă – I se spune “Copilul” între prieteni. Este copilul de suflet al SRI, născut pe scena publică în perioada nebuloasă a traficului cu carburanți spre Serbia supusă embargoului în anii ’90, când l-a avut ca tată spiritual pe generalul prahovean Gioni Popescu. La 24 de ani, abia ieșit de pe băncile facultății, e milionar în euro! L-a executat cu sânge rece pe Sorin Ovidiu Vîntu, atunci când serviciile n-au mai avut nevoie de bătrânul mogul.
Dan Sultănescu – Vine din zona SNSPA, ca și soția lui, Dana – cu care lucrează, unde a fost discipolul „Strategului”, adică al lui Bogdan Teodorescu. Controlează un institut de sondare a opiniei publice, CSCI – Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, finanțat de :Mogulas”, cel de mai sus, institut care a produs toate cercetările de campanie pentru Victor Ponta.
Mai mult pe Reportervirtual.ro.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …