Friday , December 2 2022

O tanara si-a incendiat pruncul, apoi l-a aruncat in WC-ul din curte

crima

O tânără în vârstă de 24 de ani din localitatea vasluiană Şerboteşti este cercetată de poliţişti după ce şi-a incendiat bebeluşul, pe care apoi l-a aruncat în latrina din curtea casei sale.
Femeia le-a spus anchetatorilor că a născut acasă, fără asistenţă medicală, iar bebeluşul s-a născut în viaţă. Tânăra a mai susţinut că imediat după naştere l-a înfăşurat pe nou-născut într-un cearceaf, după care l-a abandonat într-una din camerele locuinţei, iar a doua zi a constatat că bebeluşul este mort, astfel încât a incendiat, în curtea casei, cearceaful în care se afla copilul. Ulterior, femeia a aruncat cadavrul în latrina din curtea casei.
“La sesizarea făcută la 112 de către un localnic, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au declanşat o anchetă în acest caz, reuşind să recupereze din toaletă ceea ce a mai rămas din trupul nou-născutului. În consecinţă, s-a dispus efectuarea de analize complementare de laborator în urma cărora medicii legişti se vor pronunţa dacă fătul a fost născut viabil”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
În funcţie de rezultatele comunicate de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, procurorul de caz va face încadrarea juridică a faptei comise de tânăra de 24 de ani, aceasta putând fi acuzată de pruncucidere sau omor calificat.

Vezi si

Recordul de căldură în România, în decembrie: 23,4 grade Celsius

În decembrie se pot înregistra temperaturi neobişnuite, de 15 – 20 de grade Celsius, spun …