Saturday , December 3 2022

O tanara a murit dupa ce a luat, timp de o luna, produse de slabit

perfuzie

O tânără în vârstă de 27 de ani din Arad a decedat miercuri noapte după ce timp de o lună a încercat să scadă în greutate luând produse de slăbit. Femeia a ajuns în comă la spital, iar după o săptămână a făcut stop cardiac. Soţul femeii spune că ea nu a consultat niciun medic înainte să ia tratamentul.
În urmă cu o lună, tânăra începuse un tratament pentru slăbire. A mers şi şi-a cumpărat de la farmacie suplimente de slăbit, fără prescripţie medicală, şi într-o lună de zile reuşise să dea jos cinci kilograme.
În urmă cu o săptămână, femeia a început să se simtă rău, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Arad în stare foarte gravă şi a intrat în comă. În noaptea de miercuri, organismul femeii a cedat, iar medicii s-au văzut nevoiţi să declare decesul.
Familia vrea să ducă la un laborator de analize substanţele cu care fata a încercat să slăbească. Suplimentele alimentare care ajută la scăderea spectaculoasă în greutate se pot cumpăra fără reţetă de la medic. Specialiştii atrag atenţia că sunt printre cele mai periculoase metode de a slăbi.

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …