Saturday , May 25 2024

O nouă rută WizzAir în România: Iași – Berlin, din 27 martie. Preț de la 99 lei

Compania Wizz Air a anunțat joi lansarea, începând din 27 martie, a rutei Iași-Berlin, cu zboruri operate lunea și vinerea, începând din 27 martie. Biletele au fost puse în vânzare cu prețuri începând de la 99 de lei.

„Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului. Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, așa că nu este surprinzător faptul că orașul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Națională și Muzeul de Arte și Meserii.

În același timp, Berlinul este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații și oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului și Palatul Bellevue”, se arată în comunicat.

Reprezentanții companiei spun că Berlinul găzduiește cel mai mare magazin universal din Europa continentală, dar și cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, care se întinde pe 2,2 kilometri.

Vezi si

Fetiţă de 8 ani, găsită ucisă la marginea unui sat din Botoșani. Jandarmi și polițiști din Suceava ajută la depistarea autorului

O fetiţă de 8 ani dispărută de vineri seara, după ce a plecat la o …