Monday , September 25 2023

O masina in care se aflau mai multi copii a luat foc la Cluj

masina cluj

Un autoturism în care se aflau mai mulți copii a luat foc luni dimineaţă în zona Grigorescu din Cluj, în apropierea unei școli. Şoferiţa aflată la volan a fost avertizată de un alt şofer din trafic că maşina a luat foc.
Se pare că incendiul a izbucnit la o roată și mașina s-a făcut scrum, scrie stiridecluj.ro. Incendiul a izbucnit în apropiere de Liceul “Onisifor Ghibu”. Pompierii susțin că a fost vorba despre o defecțiune la partea mecanică, iar focul s-a propagat cu viteză de la roata din spate. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%.
“Am fost solicitaţi la ora 7:45 la un incendiu care cuprins un autoturism lângă Liceul “Onisifor Ghibu”. În maşină se afla o mamă care ducea copiii la şcoală şi un alt şofer le-a semnalizat incendiul. Focul a pornit de la roata din spate, probabil din cauza unei defecţiuni tehnice. În momentul în care au sesizat incendiul pasagerii au coborât din maşină”, a declarat pentru citynews.ro Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” al judeţului Cluj.

Vezi si

Farmazon, omul de afaceri care i-a dat mita lui Dumitru Buzatu: “Nu eu l-am denunțat!”

Omul de afaceri Emil Savin, zis Farmazon, prieten vechi cu Dumitru Buzatu și a cărui …