Sunday , January 29 2023

O glumă a lui V. Putin: Graniţele Rusiei nu se termină

Frontierele Rusiei „nu se termină nicăieri”, i-a spus preşedintele Federaţiei Ruse unul copil de 9 ani. Apoi a precizat că a glumit, transmite Agerpres.
putin1

În timpul unei ceremonii a Societății ruse de Geografie, retransmisă la televiziunea naţională, Vladimir Putin l-a întrebat pe un elev de 9 ani, care afirma că știe frontierele tuturor țărilor din lume, unde se termină cele ale Rusiei. „Frontierele Rusiei de termină la strâmtoarea Bering, lângă SUA”, a răspuns copilul. „Frontierele Rusiei nu se termină nicăieri”, a replicat președintele rus râzând, după care a adăugat: „E o glumă”.
Rusia a anexat în martie 2014 peninsula ucraineană Crimeea, după o intervenție militară și un referendum pentru alipire la Rusia, denunțat drept ilegal de Kiev și Occident. Georgia a acuzat anul trecut Rusia de „anexare vicleană” a unor fâşii din teritoriul său, afirmând că polițiștii de frontieră ruși au deplasat marcatoarele de la frontiere mai în interiorul teritoriului georgian.

Vezi si

Lista drumuri naționale închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă după-amiază că încă două drumuri naționale au fost închise din …

One comment

  1. Mai este o gluma: “Cu cine se invecineaza Rusia? Cu cine vrea ea!” De asta este bine ca exista NATO, sa le dea peste nas marlanilor de rusi.