Thursday , July 25 2024

O fetiță de 3 ani drogată cu marijuana a ajuns la Spitalul Județean Constanța. Polițiștii bănuiesc că micuța a fumat pasiv

O fetiță în vârstă de trei ani a fost internată la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost adusă, săptămâna trecută, de mamă cu simptomele specifice consumului de droguri. În urma analizelor de sânge, fetița a ieșit pozitiv la canabis, relatează Replica Online.

Copilul a primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția. Totodată, a fost testată și mama pentru consum de stupefiante, rezultatul ieșind negativ.

Audiată de polițiști, mama copilei, care este cetățean olandez, a declarat că fetița ar fi mâncat bomboane, însă nu a putut să facă legătura între aceste produse și faptul că fiica ei a ajuns la spital drogată cu marijuana. Anchetatorii au mers la magazinul indicat de mamă, de unde au ridicat mostre din mărfurile puse la vânzare.

Totuși, ofițerii antidrog sunt de părere că cea mai plauzibilă ipoteză ar fi aceea că fetița de trei ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și copilul ar fi fumat pasiv.

Se pare că femeia și fiica sa erau îmbarcate pe o navă de croazieră care a ajuns în România. Ele vin destul de des aici pentru că soțul femeii este român și locuiește în Agigea.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal, care este coordonat de un procuror DIICOT. Polițiștii au sesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, care a început o anchetă socială.

foto: spitalulconstanta.ro

Vezi si

 3 drone rusești au intrat noaptea trecută în România

Forțele ucrainene au distrus 25 de drone rusești de atac din cele 38 lansate peste …