Sunday , October 2 2022

O femeie a fost găsită moartă în Capitală, ucisă cel mai probabil de fiul ei

O femeie a fost găsită moartă, luni seară, într-un apartament din Bucureşti, înjunghiată cel mai probabil de fiul ei, care a vrut apoi să se sinucidă dar care era încă în viaţă la momentul la care poliţiştii chemaţi de vecini au ajuns în blocul din cartierul Giuleşti, a anunţat Poliţia Capitalei.
“Am fost anunţaţi acum câteva minute, deci nu ştim foarte multe. Din ce ne-au spus oamenii noştri care au ajuns acolo este vorba de o femeie găsită înjunghiată de fiul ei, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care se pare că apoi a vrut să se sinucidă. Colegii de pe teren mi-au comunicat că femeia este moartă iar fiul acesteia, se pare că fiul vitreg, este în stare gravă dar încă în viaţă”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.
Oficialul poliţiei a declarat că până la momentul transmiterii acestei ştiri nu poate da detalii despre identitatea celor două persoane.
“Nu ştim cine sunt şi nici ce s-a întâmplat acolo. Când vom afla vom comunica toate detaliile relevante”, a mai declarat Sarca.
Ministerul Public a anunţat că o echipă operativă, coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, face cercetări la faţa locului, pentru a stabili “împrejurările referitoare la femeia moartă şi fiul acesteia găsit în baie în stare de agonie”.
“După finalizarea cercetărilor locului faptei vor fi avansate datele iniţiale conturate în această cauză”, a precizat sursa citată.

Vezi si

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu, înregistrat în situații compromițătoare cu un minor

Conducerea PSD a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, “PSD …