Tuesday , May 24 2022

O fată de 18 ani din Bacău a murit după ce a fost diagnosticată cu COVID. Tânăra suferea și de alte boli

79 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise sâmbătă sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre 39 de bărbaţi şi 40 de femei, internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui şi Bucureşti.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, respectiv o pacientă în vârstă de 18 ani, din Bacău, care prezenta comorbidităţi.

Au mai fost înregistrate trei decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, şase decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 17 decese la categoria de vârstă 60-69 de ani, 24 de decese la categoria de vârstă 70-79 de ani şi 28 de decese la categoria de peste 80 de ani.

77 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate până în prezent comorbidităţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 21.439 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Vezi si

cercetatori, Obiectiv, virus, nou, China, transmis, porc

Românul cu suspiciune de variola maimuței, aflat în vacanță în Grecia, are de fapt varicelă

Grecia a anunțat sâmbătă primul caz suspect de variola maimuței, la un turist român în …