Tuesday , May 28 2024

O bomba a explodat la Institutul de criminalistica din Bruxelles. Nu exista victime

O bomba a explodat la institutul de criminalistica din Bruxelles, fara a exista victime, transmite televiziunea germana RTL, citata de Reuters.
bruxelles politie

Institutul National de Criminologie si Criminalistica a fost duminica noapte tinta unui atac cu bomba, transmite Bel RTL. Au fost consemnate doar pagube materiale, nimeni nu era in locatie la acea ora.
Multi locuitori din Neder-Over-Heembeek, in nordul Bruxellesului, au fost treziti in aceasta dimineata de o bubuitura, urmata de sunetul sirenelor. Unii locuitori au observat o coloana de fum ce se inalta peste locul exploziei, informeaza sursa citata, citata de televiziunile de stiri.
Potrivit Bel RTL, incidentul a avut loc putin inainte de ora 2.30. Un vehicul a fortat intrarea in curtea institutului, trecand prin trei garduri.
Apoi a oprit in parcarea institutiei si unul sau mai multi suspecti au detonat o bomba in apropierea laboratoarelor.
Acestea au luat foc, iar ulterior au intervenit si au stins incendiul circa 20 de pompieri, care au parasit locul pe la ora 5.40, pentru a lasa loc investigatorilor si procurorilor.

Vezi si

Cel mai tânăr candidat la alegerile din iunie are puțin peste 23 de ani, iar seniorul are 100 de ani. Sunt și doi candidați de 95 de ani

Cel mai tânăr candidat la alegerile din 9 iunie are puțin peste 23 de ani, …