Wednesday , January 19 2022
Breaking News

O baschetbalistă din SUA ar fi încercat să se sinucidă la Alexandria

Baschetbalista Chelsea Lyons de la CSBT Alexandria, echipă din Liga Naţională, a încercat în cursul dimineţii zilei de duminică să se sinucidă, aruncându-se de la etajul IV al locuinţei aflată într-un bloc din zona ANL.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat pentru AGERPRES că un echipaj SMURD a intervenit în jurul orei 4,00, tânăra de 23 de ani fiind găsită pe capota unui autoturism, după saltul făcut de la etajul patru.
Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria.
Contactat telefonic, directorul clubului sportiv din Alexandria, Călin Voicu, a declarat pentru AGERPRES că este un adevărat miracol că jucătoarea trăieşte, singura intervenţie medicală mai deosebită fiind pentru a-i pune un picior fracturat în ghips. De altfel, baschetbalista, care a fost ulterior consultată şi de un psihiatru, a refuzat, pe bază de semnătură, internarea în spital.
Potrivit sursei citate, C. Lyons, împreună cu colega sa de cameră, S. Arnold, tot jucătoare americană, ar fi participat într-un club în noaptea de sâmbătă spre duminică la o petrecere, alături de două prietene românce.
“Când am adus-o de la spital şi am întrebat-o de ce a făcut acest gest dramatic, Lyons a avut un răspuns sec: de fericire”, a afirmat profesorul Călin Voicu.
El a mai precizat că jucătoarea nu a avut probleme deosebite de comportament de când evoluează pentru CSBT Alexandria.
C. Lyons este una dintre jucătoarele de bază de la echipa din reşedinţa judeţului Teleorman, care în prezent se află pe locul şase în clasamentul Ligii Naţionale de baschet feminin. Ea a venit la Alexandria în toamnă, împreună cu alte două baschetbaliste din SUA, S. Arnold şi A. Arlen.
Sâmbătă, CSBT Alexandria nu a fost programată în etapa campionatului naţional, după ce la mijlocul săptămânii a obţinut în deplasare două victorii, la Oradea şi Timişoara.

Vezi si

Ministrul Mediului: Primarii susţin taxarea suplimentară a maşinilor second hand. Există la nivelul autorităţilor locale o presiune uriaşă la înmatriculări

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că ia în calcul să majoreze taxele auto pentru …