Monday , December 5 2022

O asistentă din Țăndărei a murit din cauza COVID-19. Este al treilea deces in randul personalului sanitar

Grupul de Comunicare Strategică anunță un nou deces în rândul cadrelor medicale din cauza COVID-19. Este vorba despre o asistentă, în vârstă de 42 de ani, din Țăndărei, oraș introdus de autorități în carantină din cauza răspândirii coronavirusului. Este cel de al treilea deces în rândul cadrelor medicale.

coronavirus generic

„Din primele informații asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13.04.2020. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată. A fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ‘Victor Babeș” în data de 4 aprilie 2020”, se arată în comunicatul autorităților.

Totodată, autoritățile au decis să închidă serviciul local de ambulanță de la Țăndărei după ce trei dintre asistentele care lucrau la stația din localitate au contractat noul coronavirus.

Conform raportărilor, 812 cazuri de COVID-19 sunt în rândul cadrelor medicale.

Săptămâna trecută un ambulanțier din Suceava și o asistentă de la spitalul Militar Brașov au murit din cauza infectării cu virusul Sars-Cov-2.

Orașul Țăndărei a fost băgat de autorități în carantină la începutul lunii aprilie.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …