Wednesday , February 28 2024

Nume grele de politicieni, dezvaluite de Columbeanu in dosarul Dinu Damaschin

Nume sonore apar în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT în cazul Dinu Damaschin. Oamenii legii au întocmit ieri rechizitoriul unde apar numele fostului primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, al omului de afaceri Dumitru Iacobov și al deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.
Conform rechizitoriului, fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, a declarat oamenilor legii o parte din calvarul prin care a trecut, cu ani în urmă, ex-soția sa. Columbeanu precizează că tot coșmarul Monicăi i-a fost povestit fie chiar de fosta sa soție, fie de alții.
“Am fost contactat de un individ din Bacău care mi-a povestit că o ducea pe Monica la nişte petreceri organizate la un hotel din Slănic Moldova, aparţinând unui primar de acolo şi că acolo se întreţineau raporturi sexuale înţelegând că Damaschin era unul sau principalul furnizor de tinere unde veneau bărbaţi importanţi respective un anume Iacobov, un anume Sechelariu, un anume Hrebenciuc, interesaţi să întreţină relaţii sexuale. Am înţeles că iniţial se dansa pe mese şi ulterior se întreţineau relaţii sexuale în camerele de hotel”, se arată în rechizitorul întocmit de procurorii DIICOT.
Irinel Columbeanu a mai afirmat că o parte din trecutul Monicăi i-a fost destăinuit de fosta sa soție cu puțin timp înainte de nuntă.
“Înainte de ceremonia nunţii Monica s-a hotărât şi mi-a spus că unele lucruri privind pe Dinu Damaschin sunt adevărate dându-mi seama că aceasta a fost victima susnumitului în sensul că a traficat-o şi a încercat şi a reuşit să o exploateze sexual. La modul concret Monica mi-a spus că, cu ani în urmă Dinu Damaschin a cunoscut-o într-un bar din Bacău şi că i-a formulat oferta de a ajunge fotomodel cu sprijinul său şi am înţeles că ajunsese să aibă controlul asupra ei şi că aceasta ar fi lucrat şi la anume asociaţie a lui privind drepturile omului. Am înţeles de la Monica că trebuia să facă ce-i solicita el şi că astfel o ajută să devină fotomodel”, a mai declarat Columbeanu.

Vezi si

sectie de votare indicator alegeri Obiectiv

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 și 29 septembrie, au decis liderii Coaliției

Liderii Coaliției au decis, marți, data alegerilor prezidențiale. Acestea ar urma să fie organizate pe …