Thursday , February 22 2024

Noul "rege al romilor" va fi încoronat vineri, la înmormântarea lui Florin Cioabă

florin cioaba

Vineri la prânz va avea loc înmormântarea lui Florin Cioabă. Tot atunci va avea loc şi încoronarea noului “rege al romilor”. Coroana de aur va fi purtată de fiul cel mare al lui Florin Cioabă, Dorin.
Jandarmi din două judeţe vor asigura ordinea la înmormântarea lui Florin Cioabă. Autorităţile au montat mai multe garduri de protecţie în preajma reşedinţei familiei Cioab, iar traficul pe DN1 va fi paralizat pentru un timp.
Traian Băsescu a fost prima personalitate care a ajuns la priveghiul lui Florin Cioabă. La căpătâiul lui, preşedintele a întrebat rudele dacă au nevoie de ceva.
Traian Băsescu a ajuns la Sibiu cu elicopterul. De la aeroprt, a mers cu maşina până la palatul familiei Cioabă. Unul dintre demnitarii care l-au însoţit pe Băsescu a declarat că preşedintele a adus şi o coroană din partea fiicei sale mai mici, Elena. La ieşirea din palat, Băsescu nu a vrut să facă nicio declaraţie.
Şi deputatul PSD Mădălin Voicu şi secretarul general adjunct al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, au depus, miercuri, două coroane de flori pentru autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, din partea partidului şi a conducerii acestuia, prezentând condoleanţe familiei.

Vezi si

Ciucă+Ciolacu: Alegeri comasate. Listă comună la europarlamentare, liste separate la locale. Prezidențiale în septembrie

Alegerile europarlamentare vor fi comasate cu cele locale şi vor avea loc pe 9 iunie, …