Wednesday , November 30 2022

Nicuşor Constantinescu, ridicat de poliţişti direct din avionul cu care a venit de la Istanbul

nicusor-constantinescu

Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a revenit, joi, în România şi a fost ridicat de poliţişti direct din avionul cu care s-a întors de la Istanbul, informează România TV. El urmează să fie dus în faţa instanţei, pentru confirmarea mandatului de reţinere emis pe numele său şi apoi dus fie în Arestul Capitalei, fie la Spitalul Penitenciar Rahova.
Nicuşor Constantinescu a fost preluat, joi, de la aeroportul Henri Coandă de poliţişti şi dus la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.
Avionul în care se afla Nicuşor Constantinescu a aterizat pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” cu puţin înainte de prânz. Duba cu care a fost preluat a intrat direct pe pistă.
Se pare că preşedintele suspendat al CJ Constanţa se aştepta să nu fie luat în primire de autorităţi chiar în momentul în care va pune piciorul pe pământ românesc, dat fiind faptul că în parcarea aeroportului se aflau şi două maşini care îi aparţin.
Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din Turcia. Miercuri Nicuşor Constantinescu a fost prezentat în faţa magistraţilor pe care i-a convins să-l elibereze cu promisiunea că se întoarce în România.
 
 

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …