Friday , April 12 2024

Nicolae Ciucă: Sunt pregătite măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare

Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, la Roman, că guvernul va lua măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare, însă forma acestora va fi stabilită în cadrul coaliției.

“Am avut o discuție cu premierul și cu ministrul Finanțelor. Sunt pregătite măsuri în acest sens. Ele trebuiau să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorități care au generat această întârziere. Cu certitudine, așa cum am spus de fiecare dată, împreună cu miniștrii de linie, împreună cu premierul vom analiza toate aceste măsuri în coaliție. Dacă tot am vorbit de mediul de afaceri și tot au fost luate niște măsuri prin care să depășim o situație dificilă, este absolut normal ca această povară să fie împărțită în mod egal, atât la nivelul mediului de afaceri, cât și la nivelul cheltuielilor bugetare”, a precizat Nicolae Ciucă.
Președintele PNL a adăugat că urmare a măsurilor de reducere a cheltuielilor bugetare, acestea au fost aproape la jumătate, în noiembrie 2023, față de aceeași lună a anului precedent.
Nicolae Ciucă s-a afalt, joi, în județul Neamț, unde a participat la o serie de acțiuni de lansare a candidaților pentru funcțiile de primar în municipiile Piatra-Neamț și Roman și președinte al Consiliului Județean din partea PNL Neamț.  (Agerpres)

Vezi si

Trenuri suplimentare vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște, spre Litoral și alte zone turistice

CFR a anunțat, vineri, că suplimentează numărul trenurilor, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, …