Sunday , October 2 2022

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru conducerea PNL. E posibil să nu aibă contracandidat la Congres

Nicolae Ciucă și-a depus miercuri, 6 aprilie, candidatura pentru funcția de președinte al PNL. ”Am decis să-mi depun moţiunea de candidatură pentru funcţia de preşedinte al PNL. Am decis să-mi asum această responsabilitate după o discuţie cu colegii”, a spus Ciucă într-o declaraţie de presă.

Tema moțiunii cu care candidează este ”Uniți pentru o Românei stabilă și puternică”.

”PNL este la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării. Dacă vom guverna bine, dacă ne vom duce la bun sfârșit obiectivele din programul de guvernare, atunci rezultatele vor fi evidente. Susținem investițiile din bugetul național și din bani europeni. Aceste investiții vor asigura tinerilor un viitor stabil, un mediu de afaceri care să poată oferi locuri de muncă la fel de bine plătite ca în vest”, a mai spus Ciucă.

Premierul a afirmat că ”e important ca în partid să fie armonie şi o concentrare asupra obiectivelor asumate”.

”Ştiu că există soluţii ca lucrurile să se îmbunătăţească în zonele în care nu stăm aşa bine. Acest lucru va fi un efort comun al tuturor. Asta am spus şi colegilor mei. Acum nu e vorba de o persoană, ci e vorba de toată echipa liberală care trebuie să fie conştientă că de fiecare dintre noi depinde scorul electoral al partidului. PNL e cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari din ţară şi poate ajunge cel mai mare partid din România. (…) Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică este titlul moţiunii depuse şi sper că după ce o vor analiza, colegii mei o vor vota”, a mai afirmat Ciucă.

Potrivit unor surse din partid, aceasta va fi singura candidatură la Congresul extraordinar din 10 aprilie.

 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …