Monday , August 8 2022

Nicolae Ciucă a fost ales președinte al PNL la Congresul partidului

Liberalii reuniți, duminică, într-un Congres extraordinar, la Palatul Parlamentului, și-au ales din nou preşedintele, la doar şase luni de la ultimul congres, în care 5.000 de delegaţi îl aleseseră pe Florin Cîţu. La Congresul organizat duminică, la care participă 1.300 de delegaţi din întreaga ţară, Nicolae Ciucă, premier în funcție, a fost votat președinte al liberalilor.

El a primit 1.060 de voturi. Voturi valabil exprimate: 1.120; voturi ”pentru” – 1.060; voturi anulate – 60, voturi neutilizate – 159.

La anunțarea rezultatului previzibil, Ciucă fiind singurul candidat, sala congresului era aproape goală, așa că au existat doar câteva aplauze.

“Am decis să-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuție pe care am avut o cu colegii și, desigur, în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. Partidul Național Liberal este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării”, a spus Nicolae Ciucă.

 

Vezi si

Românii răniți aduși în țară după accidentul din Bulgaria sunt în stare gravă

Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca anunță într-un comunicat de presă că pacienții internați …