Sunday , March 3 2024

Nati Meir a încercat sa se spânzure cu baierele unei sacose, însa bara de care s-a prins a cedat

Fostul deputat Nati Meir, încarcerat în penitenciarul Gala]i pentru trafic de influen]\, a încercat, la sfâr[itul s\pt\mânii trecute, s\ se spânzure în toaleta celulei sale, folosind baierele unei saco[e, îns\ bara de care s-a ag\]at s-a rupt iar de]inutul este “în afara oric\rui pericol”.
Oficiali din Administra]ia Na]ional\ a Penitenciarelor (ANP) au declarat, luni dup\-amiaz\, pentru MEDIAFAX, c\ incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmb\t\.
“Sâmb\t\ diminea]\, la ora 4.30, a încercat s\ se spânzure în grupul sanitar al camerei în care este de]inut. A folosit baierele unei saco[e, îns\ bara de care s-a ag\]at s-a rupt. Au intervenit imediat colegii de camer\, apoi personalul medical al închisorii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purt\torul de cuvânt al ANP, Johanna Popescu.
Aceasta a precizat c\ Meir nu a p\]it nimic, neavând vreo leziune sau vreo traum\ care s\ necesite spitalizarea.
“Va r\mâne în acela[i penitenciar, în acela[i regim de deten]ie, unde va beneficia de consiliere psihologic\ [i de asisten]a personalului specializat”, a mai spus Popescu.
Aceasta a declarat c\ motivul invocat de Nati Meir pentru tentativa de suicid îl reprezint\ “nemul]umirile judiciare”.
Surse din ANP au declarat, pentru MEDIAFAX, c\ Nati Meir – fost deputat PRM [i fost aspirant la func]ia de [ef al statului, f\r\ îns\ a se înscrie oficial în alegeri – nu este la primul incident în deten]ie.
“Au fost cazuri în care am fost nevoi]i s\ chem\m ambulan]a, pentru c\ spunea c\ se simte r\u, îns\ medicii sosi]i la penitenciar l-au v\zut, l-au consultat [i au ajuns la concluzia c\ simuleaz\”, au relatat sursele citate.

Vezi si

A murit scriitorul Dinu Săraru

Scriitorul Dinu Săraru a murit sâmbătă, la vârsta de 92 de ani, a anunţat scriitorul …