Sunday , February 5 2023

Motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva propriului guvern a fost citita in Parlament si semnata de 222 de parlamentari

pesedisti

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost citită duminică, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, puterea având nevoie de 233 de voturi pentru a-şi da jos propriul guvern, votul urmând să aibă loc miercuri. Documentul are puţin peste trei pagini şi se intitulează ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.
Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va fi dezbătută şi votată în plenul reunit al Parlamentului, miercuri, de la ora 11.00, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în plenul reunit de duminică. Motiunea a fost semnata duminica de 222 de parlamentari PSD-ALDE.
Dragnea a făcut acest anunţ înainte de a declara închisă şedinţa plenului reunit în care a fost citită moţiunea de cenzură.
Plenul reunit de duminică a durat aproximativ un sfert de oră şi la şedinţă au participat doar 216 parlamentari, de la PSD şi ALDE. Moţiunea de cenzură a fost citită de Mihai Fifor.
Premierul Grindeanu nu a fost prezent la şedinţa plenului.
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a început, duminică după-amiază, Mihai Fifor citind moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, intitulată “România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.
Şedinţa a fost condusă de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. La prezidiu s-a aflat şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.
La şedinţă şi-au înregistrat prezenţa 216 parlamentari.

Vezi si

Peste jumătate din țară se află sub cod galben sau portocaliu de ninsori și viscol

Mai mult de jumătate de țară se află sub cod gaben de ninsori și viscol, …