Friday , August 19 2022

"Monitorul Oficial" are o noua sefa

Adriana Costescu este, începând de luni, noua şefă al Monitorului Oficial, numirea sa în funcţie fiind făcută de către secretarul general al Guvernului, Ion Moraru. Ea a fost implicată într-un scandal de şantaj legat de Legea pensiilor, informează Ziare.com.
Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, Adriana Costescu este şeful Departamentului de studii parlamentare şi drept comunitar din acest for legislativ.
Ea a fost implicată într-un scandal de şantaj legat de Legea pensiilor. Mai exact, Ziare.com publica, în 10 septembrie 2010, un material despre dovada despre care a amintit Roberta Anastase în sprijinul afirmaţiei că PSD ar fi fost implicat într-un şantaj pe Legea pensiilor. Anastase a acuzat atunci că social-democraţii ar fi cerut de la PDL 127 de miliarde de lei pentru ca Legea pensiilor să treacă fără probleme, iar mailul era semnat de noua şefă a Monitorului Oficial, care pe atunci era consiliera vicepreşedintelui PSD Valeriu Zgonea.
Deşi anunţase că va da publicităţii mailul în care PSD cerea banii Roberta Anastase a renunţat, însă pe hârtiile prezentate la conferinţa de presă scria: “Cu mulţumiri, Adriana Costescu”.
Guvernul Ponta a emis, săptămâna trecută, o ordonanţă de urgenţă prin care a trecut Monitorul Oficial din subordinea Parlamentului sub cea a Executivului. Actul normativ a intrat in vigoare sâmbătă, odată cu publicarea in Monitor.

Vezi si

Admiterea la colegii se va da după Evaluarea Naţională obligatorie, din 2024, iar proba de Română la Bac va include gramatică

Ministrul Educaţiei a anunţat modificări la legile pe care le-a propus, după ce a negociat …