Wednesday , April 17 2024

Monica Tatoiu a plecat dintr-o emisiune: România TV e noul OTV!

Invitată alături de Dan Diaconescu și de tatăl lui Șerban Huidu într-o emisiune la România TV, Monica Tatoiu și-a ieșit din fire și a acuzat postul de televiziune că s-a transformat într-un nou OTV. Mai mult, enervată pe conducerea postului că încearcă să-i atragă pe telespectatorii defunctului OTV prin subiecte josnice de scandal, Monica Tatoiu a plecat din emisiune.
Subiectul emisiunii a fost reprezentat de acuzațiile potrivit cărora Dan Diaconescu ar fi vândut pe bani grei locurile pe listele de candidați ale PP-DD la alegerile locale și parlamentare.
Emisiunea care i-a avut invitați pe Dan Diaconescu, Florin Huidu, fost membru PP-DD și tatăl lui Șerban Huidu, Monica Tatoiu și Victor Ciorbea au fost atinse tangențial și alte subiecte, precum bătaia electorală de la Slatina de marți în care au fost implicați mai mulți membri PPDD, pe ecran fiind afișate mesaje de tipul “CINE VREA SĂ-L OMOARE PE DAN DIACONESCU?”
Enervată la culme de atenția pe care realizatorii emisiunii i-o acordau lui Dan Diaconescu, Monica Tatoiu a răbufnit și a spus că postul România TV s-a transformat într-un nou OTV.
“Eu mă ridic și plec dacă veți continua să vă comportați ca o televiziune echivalentă cu OTV. Vreți audiența OTV-ului la România TV? Sunteți o televiziune de știri, nu sunteți OTV numărul 2. Ce se întâmplă de când am intrat în platou este prea mult. Vă crește audiența, dar vă crește audiența prin telespectatorii OTV-ului care se mută aici. Dacă vreți asta eu plec și puteți să-l aduceți pe ăla de l-a băgat în coșul de gunoi pe Dan Diaconescu sau pe Elodia. E prea mult!”, le-a reproșat Monica Tatoiu reprezentanților România TV că și-au otevizat postul de televiziune.
“Eu am venit să discut despre raportul MCV, nu despre bălăcăreala de tip OTV”, a conchis Tatoiu, care a părăsit emisiunea în timpul primei pauze publicitare.
Dan Diaconescu, emisiune la RTV?
Dan Diaconescu ar negocia în secret cu proprietarul Romania TV, senatorul PSD de Prahova Sebastian Ghiță, găzduirea unei emisiuni de tip OTV, imediat dupa miezul nopții. Informația a fost prezentată, miercuri, de jurnalistul Realitatea TV Florian Bichir, în cadrul emisiunii “Deschide lumea”.
realitatea.net

Vezi si

Aproape 1.000 de cazuri de rujeolă în ultima săptămână în România și un deces

Institutul Naţional de Sănătate Publică a informat marţi că în perioada 1 ianuarie 2023 – …