Monday , January 17 2022

Mircea Diaconu nu mai candideaza la un fotoliu de parlamentar

Liderul PNL Crin Antonescu a anunţat, luni, că liberalul Mircea Diaconu a luat decizia de a nu mai candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru a nu periclita şansele USL de a câştiga un colegiu, având în vedere deciziile Agenţiei Naţionale de Integritate în cazul său.
“A fost decizia domniei sale. Îi mulţumim pentru prestaţia sa ca senator, pentru gradul de implicare extrem de intensă, de onestă în bătălia politică atunci când ne-a fost mai greu. Îi mulţumesc că nu a mai candidat, deşi ar fi fost de decis într-o instanţă dacă are dreptul sau nu, pentru a nu periclita, în cazul unui verdict nefavorabil, şansele într-un colegiu şi reprezentarea votanţilor dacă ar fi rămas fără candidat”, a spus Antonescu.
Liderul liberal a adăugat că decizia ANI în cazul lui Diaconescu reprezintă o mare nedreptate. “Asistăm la una dintre cele mai mari nedreptăţi care se face împotriva unui om cinstit, e un exemplu strigător la cer privind modul în care ANI este o instituţie partizană şi represivă în suljba lui Băsescu şi a PDL”, a acuzat Antonescu.

Vezi si

Cutremur de 4,5 în România, produs duminică după-amiază. Este al treilea în ultimele 24 de ore

Un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter a avut loc în România duminică, 16 …