Friday , February 3 2023

MIRCEA BADEA, idolul candidaţilor la Jurnalism. "E cel mai tare, nu?"

mircea-badea

Mircea Badea este idolul de necontestat al candidaţilor la Jurnalism. Absolvenţii de liceu sunt mândri că “au crescut” cu vedeta de la Antena 3 şi li se pare normal să le placă de el: “E cel mai tare, nu?”
Un număr de 461 de candidaţi au susţinut examenul scris la specializarea Jurnalism, din cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.
După susţinerea probei, un sondaj printre candidaţi, realizat de  Adevărul, a evidenţiat că cei mai mulţi vor să lucreze în televiziune şi sunt fascinaţi de Mircea Badea.
“Am crescut cu el şi e normal să îmi placă de el”, “Mircea Badea. E cel mai tare, nu?”, au spus candidaţii.
Părinţii sunt de acord cu copiii lor: “O fi el inginer, dar, vorba lui Iorga, tot intelectual e. Se vede că ştie meserie”.
Andrea Esca este şi ea model pentru candidate: “Aş vrea să fiu ca Andreea Esca. Să fac bani ca ea”.
Sunt şi candidaţi la Jurnalism care nu sunt pasionaţi nici de Mircea Badea, nici de Andreea Esca: pur şi simplu nu vor să fie jurnalişti, dar îşi depun dosarul în cazul în care nu intră la alte facultăţi.
Atât candidaţii cât şi părinţii sunt convinşi că presa nu va muri: “Îşi vor găsi de muncă. Sunt televiziunile, sunt site-urile. Şi acolo tot jurnalişti lucrează. Nu moare presa, mai durează un pic”.
 

Vezi si

PSD și PNL se contrazic prin comunicate în privința taxei de solidaritate

Social-democrații le cer liberalilor să-și definească poziția față de taxa de solidaritate aplicabilă companiilor cu …