Mircea Badea anunta un protest “care sa cutremure Romania”: Basescu sa-si ia elicopter!

reportersite
12/08/14 ora:3:39pm

badeaRealizatorul TV Mircea Badea sustine ca ar putea fi organizat un protest “de o sa cutremure Romania”, subliniind ca manifestatia de duminica de la Palatul Cotroceni a fost “chiar o plimbare”. De asemenea, i-a transmis presedintelui Traian Basescu “sa-si ia elicopter”.

“Observ ca exista o intreaga propaganda dezlantuita intr-un mod dement, (…) de-a dreptul boala mintala. (…) Vreau sa-i asigur pe astia de la propaganda ca aia de la Cotroceni chiar a fost o plimbare. Le promit ca vor vedea un protest. Diferenta dintre plimbare si protest e enorma. Plimbarea a fost fix o plimbare. Protestul e unul cu strigaturi, cu atitudine, e unul de o sa cutremure Romania. Vor vedea in priza directa care este diferenta dintre protest si plimbare.

(…) Mie nu mi-e frica de parnaie. Tot sistemul asta abject nu are ce sa-mi faca. Ma doare-n cot de parnaia voastra. Romania va vedea si va participa la un protest. Basescu sa-si ia elicopter. Bine, are, dar sa fie sigur ca-i merge”, a spus Mircea Badea, luni seara, la Antena 3.

Acesta a anuntat dezvaluiri cu o persoana care “sustine financiar aproape un sfert din aparatul de propaganda basista”.

“Vor vedea imagini mult mai tari decat cele cu Mircea Basescu. Ii asigur ca exista. Este vorba despre unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, sustine financiar aproape un sfert din uriasul aparat de propaganda basista. Sustine financiar oameni din jurul lui Traian Basescu. Cum ar fi consilieri prezidentiali in functie. Le ofera sume uriase.

Repet, la vedere, nu vorbesc din ce am auzit, din ce mi s-a parut. Sursa este publica, sunt acte care nu pot fi negate. In zilele viitoare, curand, oamenii din Romania vor vedea imagini chiar mai ingrozitoare decat cele cu Mircea Basescu care a luat morman”, a mai spus Mircea Badea.

Duminica a avut loc, in jurul Palatului Cotroceni, o “plimbare” a unor sustinatori ai Antena 3, care insa s-a transformat intr-un adevarat protest si care a degenerat in violente, jurnalisti ai postului de televiziune B1 TV fiind agresati.