Monday , May 27 2024

Ministrul Mihnea Costoiu: APA la români aduce NOROC şi eu cred că va aduce noroc şi PREMIERULUI şi PSD

costoiu

Ministrul delegat de la Educaţie, Mihnea Costoiu, crede că prăpădul din ţară produs de inundaţii poate fi şi un semn bun pentru PSD. La Consiliul Naţional de la Craiova, unde Victor Ponta şi-a lansat oficial candidatura pentru Cotroceni, Costoiu a făcut o declaraţie cel puţin neinspirată.
După ce vicepremierul Gabriel Oprea a spus că avem “un număr de aproximativ două victime care au fost înecate”, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, a văzut în viitura care s-a abătut asupra locuitorilor din Gorj şi Vâlcea drept “noroc” pentru PSD.
“Se spune că apa la români aduce noroc la un eveniment şi eu cred că va aduce noroc şi premierului şi PSD”, a spus Costoiu, la Consiliul Naţional al PSD, desfăşurat marţi la Sala Polivalentă din Craiova.
Victor Ponta şi-a lansat oficial, miercuri seara, la Craiova, candidatura la alegerile prezidenţiale din noiembrie, eveniment la care a întârziat aproximativ o oră din cauza inundaţiilor.
Premierul a participat anterior la comandamentul de urgenţă, mergând în localităţile afectate de viitură, la Novaci, Bengeşti şi Polovragi.
 

Vezi si

Trei ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au trecut ilegal granița furând de la un polițist de frontieră ucrainean un pistol cu bile

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat trei cetăţeni ucraineni …